Edunoord ontvangt NRTO keurmerk

Geplaatst op 28 december 2017

Edunoord ontvangt het NRTO-keurmerk
 

Edunoord heeft op 23 april 2017 het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat Edunoord voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. “Hiermee kan Edunoord aantonen dat hij voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel“”, vertelt directeur Tjeerd Douma van Edunoord.

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder
Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Benieuwd wat Edunoord voor uw bedrijf of voor u persoonlijk kan betekenen? Neem dan contact met ons op:

Edunoord
058-2330777
info@edunoord.nl
www.edunoord.nl

« Naar overzicht