ECDL - Tekstverwerking (Word)

Geplaatst op 4 april 2018

Werkgevers vragen (terecht) steeds vaker naar de computervaardigheden of digitale vaardigheden van sollicitanten en medewerkers. Logisch, want in veel gevallen ’staat of valt’ de organisatie bij de gratie van geautomatiseerde systemen. De tijd dat het voldoende was wanneer je een brief kon typen, opslaan en uitprinten, ligt inmiddels dan ook ver achter ons. Het Europees Computer Rijbewijs (ECDL) is een certificaat waarmee je aantoont dat je over voldoende praktische kennis en vaardigheden beschikt om efficiënt met de PC om te kunnen gaan. In hoeverre je computervaardig bent, is geen enkele discussie meer als je een ECDL-certificaat kunt overleggen.

Op 15 mei starten wij met de module Tekstverwerken (Word) van de opleiding voor het ECDL, het Europees Computer Rijbewijs. In deze module wordt van de kandidaat verwacht dat hij laat zien competent te zijn in het gebruik van een tekstverwerker bij het maken van algemene brieven en documenten. Bijvoorbeeld: uw brief voorbereiden, opmaak, pagina invoegen, tabellen, spellingcontrole.. De cursus duurt 6 avonden. Je hebt les op dinsdagavond van 19.00 - 21.30 uur.

De opleiding voor het ECDL is bestemd voor een ieder die zijn computerkennis- en vaardigheden wil verbeteren en op basis van de behaalde (deel)certificaten wil aantonen dat hij of zij op een professionele manier kan omgaan met de computer.

 

« Naar overzicht