Investeren in kennis loont!

Geplaatst op 28 december 2017

De werkomgeving verandert continu door internationalisering, technologische ontwikkelingen en strengere eisen op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. De kenniseconomie stelt hoge eisen aan de kennis, vaardigheden en diploma's van werknemers. Doet u voldoende aan scholing van uw medewerkers?

De overheid stimuleert een leven lang leren, ook op de werkvloer. Daarom profiteert u als werkgever van subsidies en fiscale voordelen voor het scholen van uw eigen werknemers.

Investeren in kennis geeft u niet alleen recht op subsidies en fiscale voordelen. Het levert uw organisatie ook andere voordelen op die kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming:

  • Scholing tilt uw bedrijf naar en hoger niveau. Beter geschoold personeel leidt tot betere kwaliteit en dienstverlening.
  • Scholing houdt u scherp. Stilstand is achteruitgang in de huidige wereld waar technologische ontwikkelingen elkaar in een rap tempo opvolgen. Door te investeren in kennis blijft u de concurrentie een slag voor.
  • Scholing verhoogt uw productiviteit. werknemers zijn beter gemotiveerd en het ziekteverzuim daalt.
  • Scholing motiveert en bindt werknemers aan uw bedrijf. Goed geschoold personeel is moeilijk te vinden. Door werknemrs op te leiden zorgt u voor doorstroming van uw personeel en houdt u toch de ervaring en kennis binnen het bedrijf.
  • Scholing is goed voor uw reputatie en het laat zien dat uw bedrijf Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt.

Bent u ook overtuigt van het belang van scholing, zoekt u nog een partner om uw scholingsbehoefte te concretiseren? Neem contact op met Edunoord. Wij staan u graag met raad en daad terzijde. Bel: 058-2330777.

« Naar overzicht