BHV-certificering en COVID-19

Geplaatst op 17 januari 2021

Op 14 december heeft de overheid het besluit genomen dat Nederland in lockdown gaat om het toenemende aantal besmettingen een halt toe te roepen. Dit heeft flinke gevolgen voor nogal wat branches, waaronder de sector voor BHV-, EHBO-, reanimatie- en veiligheidscursussen.

De lockdown betekent in de praktijk dat er in principe geen bijeenkomsten of evenementen mogen plaatsvinden. Opnieuw een bittere pil. BHV-, EHBO-, basale reanimatie- (BLS en PBLS) en veiligheidscursussen zullen vooral online gegeven moeten worden.

Praktijkcursussen kunnen alleen plaatsvinden indien de veiligheid van medewerkers of de continuïteit van het bedrijf (denk aan bedrijven en organisaties die wel open mogen blijven) in het gedrang komt. Uiteraard binnen de richtlijnen en protocollen. Een situatie die in ieder geval tot 9 februari van kracht is.

Interesse om op korte termijn toch met de BHV-certificering aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op. Bel naar 058-2330777 of stuur even een mail naar info@edunoord.nl

 

 

 

« Naar overzicht