Herhalingscursus heftruck

Geplaatst op 10 augustus 2020

Moet jij binnenkort je hef- of reachtruckcertificaat verlengen? In principe kun je de komende weken gewoon een herhalingscursus bij ons komen volgen. De maximale groepsgrootte hebben wij echter terug gebracht naar 3 personen. Daarnaast hebben medewerkers die in cruciale bedrijven werken of onmisbaar zijn voor vitale processen voorrang. Het kan dus even duren alvorens wij je een plaatsje kunnen geven in een herhalingscursus.

In principe verzorgen wij iedere week op dinsdag en donderdag in ons opleidingscentrum in Heerenveen herhalingscursussen. Op de volgende data staan in de komende weken herhalingscursussen gepland:

  • dinsdag 18 augustus
  • donderdag 20 augustus
  • dinsdag 25 augustus
  • donderdag 27 augustus

Neem telefonisch (058-2330777) contact met ons op of stuur een mail (info@edunoord.nl) om ons te laten weten in welke week je een herhalingscursus wilt komen volgen.

Stond je al ingepland voor een cursus. Laat het ons even weten of je daadwerkelijk op de geplande datum komt of toch liever de cursus wilt verschuiven naar een latere datum. Overigens proberen wij zelf ook met jou of je werkgever contact op te nemen om de aanmelding te verifiëren.

« Naar overzicht