Maatregelen i.v.m. COVID-19

Geplaatst op 20 december 2020

Door de uitbraak van het COVID-19 virus en de op 14 december afgekondigde periode van lockdown hebben wij besloten tot 18 januari geen klassikale opleidingen (in de avonduren) te verzorgen. In lopende opleidingen wordt een pauze ingelast van twee (extra) weken. De geplande start van nieuwe opleidingen in week 1 en 2 van 2021 wordt vooraslnog verschoven naar week 3 of 4. Je krijgt hierover van ons bericht, indien jij bij ons staat ingeschreven voor een lopende of een binnenkort te staten opleiding of training.

De activiteiten van het logistiek opleidingscentrum in Heerenveen gaan echter in aangepaste vorm door. Tijdens praktijktrainingen is voorlopig de maximale groepsgrootte 3 of 4 personen. De theorie wordt verzorgd in groepen van 2 of 3 personen. Tevens wordt de mogelijkheid onderzocht om de theorie via een virtual classroom aan te bieden. 

Staat er voor jou reeds een training ingepland in week 1 of 2, dan ontvang je in week 53 op 28, 29 of 30 december bericht of de training ook daadwerkelijk door gaat. 

Wil je een geplande training vanwege de lockdown liever verschuiven naar een later moment? Geen probleem. Je kunt zonder extra kosten de training verplaatsen. Neem hierover even contact met ons op: 058-2330777.

Tot 20 januari is het niet helaas niet mogelijk om een een nascholingscursus in het kader van Code 95 te komen volgen. Het CBR heeft voorlopig alle activiteiten stopgezet tot 20 januari.

Het Lamark Test Center in Crystalic Business Park is gewoon geopend. Wel zijn er uiteraard maatregelen genomen om een veilige examenafname te kunnen garanderen.

 

 

« Naar overzicht