Maatregelen i.v.m. COVID-19

Geplaatst op 6 juni 2021

Dagopleidingen

De dagopleidingen en -trainingen kunnen weer van start. Onlangs heeft de overheid duidelijkheid gegeven over het verzorgen van opleidingen en trainingen door niet-overheidserkende onderwijsinstellingen. Sinds 3 maart is het weer toegestaan fysiek onderwijs te verzorgen. Uiteraard met inachtneming van de basismaatregelen, zoals de 1.5 meter. Daarnaast mag voor het verzorgen van de opleidingen en trainingen alleen gebruik worden gemaakt van besloten cursuslocaties. Hieronder wordt  o.a. het eigen opleidingscentrum van de opleider verstaan, maar ook de trainingsruimte binnen een bedrijf voor het in-company verzorgen van een opleiding of training. 

Het is dus weer mogelijk om bij ons (in kleine groepen) op locatie te komen trainen! Echter, de veiligheid en gezondheid van onze cursisten en medewerkers staan voorop. Wij volgen, naast  de gebruikelijke maatregelen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen, dan ook strikt de adviezen van de overheid en het RIVM op voor het veilig en verantwoord verzorgen van trainingen en opleidingen.

Bij ons:

  • wordt getraind in kleine groepen.
  • krijgt u bij binnenkomst een uitleg van het protocol dat wij hanteren.
  • dient u bij binnenkomst uw handen te reinigen met desinfecterende gel.
  • zijn met behulp van markeringen looproutes aangegeven. 
  • is het dragen van een mondkapje in de "verkeersruimten" verplicht; in de lokalen en de praktijkhal mag het mondkapje af.
  • staan in ieder leslokaal, de praktijkhal en de kantine desinfectiemiddelen voor het reinigen van tafels, stoelen en beschikbaar gestelde arbeidsmiddelen

Code 95

In lijn met het besluit van het kabinet om de coronamaatregelen iets aan te passen, is het sinds dinsdag 16 maart weer mogelijk voor beroepschauffeurs om klassikale nascholing voor de code 95 te volgen.

Lamark Test Center Leeuwarden

Het Lamark Test Center in Crystalic Business Park is gewoon geopend. Wel zijn er uiteraard maaregelen genomen om een veilige examenafname te kunnen garanderen.

 

 

 

« Naar overzicht