Veilig werken met de hef- of reachtruck

Geplaatst op 11 juli 2020

Op 17 en 31 augustus gaan in Heerenveen weer de 2-daagse cursus Veilig werken met de hef- of reachtruck en de 3-daagse Basiscursus hef- of reachtruck van start. Heb jij voor je werk een rijvaardigheidsbewijs voor de hef- en/of reachtruck nodig? Neem dan deel aan een 2-daagse veiligheidscursus of een 3-daagse basiscursus van Edunoord.

Je kunt de theorie komen volgen op 17 of 31 augustus. De praktijkdag(en) wordt/worden in onderling overleg ingepland en vinden veelal plaats op maandag, woensdag of vrijdag.

Wij verzorgen de cursussen in ons goed geoutilleerde opleidingscentrum in Heerenveen. Tijdens een basiscursus leer je niet alleen de truck op een veilige en efficiënte manier bedienen maar ook een actieve bijdrage te leveren aan de veiligheid op de werkplek.

Na afloop van de cursus kun je:

  • een hef- of reachtruck op een veilige, efficiënte manier bedienen
  • een hef- of reachtruck op de juiste manier onderhouden en gebruiken
  • lasten op de juiste manier opnemen, verplaatsen en stapelen
  • actief bijdragen aan het vergroten van de veiligheid op de werkplek
  • actief bijdragen aan het beheersbaar houden van de logistieke kosten

Let op! Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Wij hebben passende maatregelen moeten nemen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.  Wij willen geen enkel risico nemen en volgen de richtlijnen van het RIVM op. De maximale groepsgrootte hebben wij daarom terug gebracht naar 3 personen. Daarnaast wordt tijdens de training geen lunch verzorgd. Kandidaten dienen zelf een lunchpakket mee te nemen. Medewerkers die in cruciale bedrijven werken of onmisbaar zijn voor vitale processen hebben voorrang. Het kan dus even duren alvorens wij je een plaatsje kunnen geven in een cursus.

Stond je al ingepland voor een cursus. Laat het ons even weten of je daadwerkelijk op de geplande data komt of toch liever de cursus wilt verschuiven naar een later moment. Overigens proberen wij zelf ook met jou of je werkgever contact op te nemen om de aanmelding te verifiëren.

Wil je deelnemen aan de cursus dan kun je je online aanmelden. Heb je nog vragen, bel ons dan: (058) 233 07 77.

« Naar overzicht