Veilig werken met de hoogwerker

  • schaarhoogwerker

Geplaatst op 30 september 2022

Wie een hoogwerker huurt, krijgt vaak niet meer dan een korte instructie voor de bediening van de machine. Daarnaast is het toezicht op en de handhaving van de regels voor opleidingen voor zogeheten mobiele arbeidsmiddelen onvoldoende.

Jaarlijks vinden er in Nederland ongeveer twintig ongevallen met hoogwerkers plaats met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg, en in enkele gevallen met dodelijke afloop. In het merendeel van de gevallen is hierbij sprake van menselijk falen door ondeskundige bediening. Een gerichte training kan echter veel leed voorkomen. 

Edunoord verzorgt maandelijks cursussen Veilig Werken met de Hoogwerker. De eerstvolgende ééndaagse cursus Veilig werken met de hoogwerker vindt plaats op vrijdag 4 november in ons opleidingscentrum in Heerenveen. Tijdens deze cursus leer je veilig werken met de schaar-, knikarm- of telescoophoogwerker.

Naast 4 november verzorgen wij de cursus ook op:

  • vrijdag 18 november
  • vrijdag 16 december

Heb je interesse en wil je meer weten? Bel dan: (058) 233 07 77. Maar je kunt je natuurlijk ook direct inschrijven. Wil je de cursus graag in-company bij jou op het bedrijf volgen? Bel dan voor een offerte naar (058) 233 07 77.

 

« Naar overzicht