PDL: start 9 oktober

Geplaatst op 29 mei 2018

Op 9 oktober kun je starten met de module Personeel, Organisatie & Communicatie  van de opleiding voor het  Praktijkdiploma Loonadministratie. Met PDL weet je hoe je een goede loonadministratie kunt opzetten en beschik je over actuele kennis op het gebied van wet- en regelgeving. Je weet hoe wetswijzigingen doorwerken in de loonadministratie en je kunt zelfstandig een loonadministratie voeren, loonberekeningen maken, vragen hierover  beantwoorden en wetswijzigingen op de juiste manier toepassen. Het bedrijfsleven waardeert PDL-diploma zeer en het is dan ook een veelgevraagd diploma binnen het midden- en kleinbedrijf!

Sinds april 2016 biedt de Associatie voor Examinering de mogelijkheid om de examens voor alle 3 modulen van de opleiding PDL middels een flextoets af te leggen. Tot dusverre kende alleen de module Arbeidsrecht die mogelijkheid. Dus jij bepaalt voortaan zelf wanneer jij de examens online wilt afleggen.

Daarnaast is in september 2016 de diplomalijn voor de opleidingen loonadministratie inhoudelijk aangepast en omvat de "vernieuwde" opleiding PDL de modulen:

  • Loonheffingen (niveau 4)
  • Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid (niveau 4)
  • Personeel, Organisatie en Communicatie (niveau 4)

 

 

« Naar overzicht