BKB en BKC: start 22 september

Geplaatst op 6 juni 2021

De Associatiediploma's Basiskennis Boekhouden (BKB®) en Basiskennis Calculatie (BKC®) op zak? Dan ligt er een mooie baan voor je in het verschiet! Je hebt met de beide opleidingen namelijk een stevige basis gelegd om als assistent aan de slag te gaan bij een administratiekantoor. Of op een financiële afdeling van een organisatie; er is namelijk een groot tekort aan financieel assistenten. Ook als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf heb je met dit diploma voldoende kennis om je eigen administratie bij te houden.

De opleidingen BKC en BKB gaan in januari weer van start en zijn (relatief) korte opleidingen die je erkende en waardevolle diploma's opleveren. In 8 tot 16 weken kun je in het bezit komen van maar liefst drie diploma’s: de diploma's Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Claculatie en het overkoepelende Associatiediploma Financial Assistant.

De beide opleidingen leggen tevens een uitstekende basis voor de opleiding voor het Praktijkdiploma Boekhouden.

Aarzel niet en meld je nu aan voor de opleiding Basiskennis Boekhouden of de opleiding Basiskennis Calculatie. De opleidingen voor het diploma Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Calculatie gaan op 22 september weer van start. 


 

« Naar overzicht