Zoom jij met ons mee?

Geplaatst op 10 april 2021

Bij Röben opleiding en training heeft de gezondheid van onze cursisten en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij houden ons dan ook aan de maatregelen die door de overheid en onze branchevereniging (NRTO) worden  voorgeschreven. Dat betekent dat wij tot  mei in principe geen klassikale opleidingen zullen verzorgen, maar de opleidingen digitaal aanbieden. 

Wij maken daarbij gebruik van virtual classrooms. In een virtual classroom kom op eenvoudige wijze via een computer in een digitale ruimte bijeen. De docent kan zijn/haar beeldscherm met jou delen en je kunt "gewoon" met de docent en de medecursisten communiceren. Je krijgt dus ‘live’ les. Ook de opzet en indeling van een les en de lestijden zijn nagenoeg identiek aan die van de lessen bij klassikale opleidingen. Hooguit zijn/worden er een aanal kortere pauzes ingebouwd. In een virtual classroom wordt een fysieke bijeenkomst dus volledig nagebootst. 

Bij de virtual classrooms maken wij gebruik van Zoom. In principe hoef je niks te installeren. Voorafgaand aan de eerste les ontvang je een mail met een link. Door op de link te klikken kun je direct vanuit je internetbrowser deelnemen aan de Zoom-les.

Vanaf  3 mei verzorgen wij de opleidingen weer klassikaal. Wil jij dan echter liever blijven deelnemen via de virtual classroom? Geen probleem. Je hebt bij ons voorlopig nog de keuze tussen een klassikale en een virtual classroom variant.

 

 

 

« Naar overzicht