Verhuisoperatie afgerond

Geplaatst op 24 december 2020

De verhuisoperatie van Edunoord is voltooid. Na de tijdelijke verhuizing van Edunoord in juli 2019 naar de  3e verdieping van het Crystalic Business Park aan de Francois Haverschmidtwei 2 in Leeuwarden is februari 2020 het testcentrum, na een ingrijpende verbouwing, naar de beoogde plek op de begane grond van het Crystalic Business Park verhuisd. In het ruim opgezette en modern ingerichte testcentrum kunnen nu 17 kandidaten tegelijkertijd hun examens komen afleggen. Tevens is de naam van het testcentrum gewijzigd in Lamark Leeuwarden Crystalic.

Vervolgens hebben wij eind maart de kantoororganisatie van Edunoord verhuisd naar het opleidingscentrum van Edunoord aan de Venus 33 in Heerenveen. In verband met COVID-19 leek het ons om praktische en kostentechnische redenen verstandiger de activiteiten te concentreren. De locatie Crystalic Business Park zulken wij echter blijven gebruiken voor het verzorgen van diverse trainingen en opleidingen.

De verhuisoperatie heeft geen gevolgen voor de telefonische bereikbaarbaarheid van Edunoord. Het centrale nummer is ongewijzigd gebleven: 058-2330777. Post kunt u blijven sturen naar Postbus 330, 8901 BC Leeuwarden. Het bezoekadres is echter: Venus 33, 8448 CE Heerenveen.

 

« Naar overzicht